martedì 5 maggio 2020

АЛЬФОНСО ОЛІВЕР ВИПУСТИТЬ НОВИЙ МУЗИЧНИЙ АЛЬБОМ - “ГОРДИЙ ІТАЛІЄЦЬ”

17 травня 2020 року, італійський співак і композитор Альфонсо Олівер випустить новий музичний альбом “Гордий італієць” (“Un Italiano fiero”). Очікуйте на всіх музичних платформах. 

Альфонсо проживає в Україні вже більше двох років. В країні, яка має тісний культурний зв'язок з його Батьківщиною. Гордий тим, що він італієць, але водночас закоханий у землю, яка відкрила йому шлях до здійснення мрій, Альфонсо Олівер презентує музичний проєкт, якому він присвятив всю свою любов.
Разом з альбомом, записаним під італійським лейблом “Barbolihnatenko Record/SanLucaSound”, вийде у світ новий відеокліп артиста, “Згадай мене”. У відеоролику  Альфонсо співатиме з колегою по сцені, українською співачкою Дариною Бурнос. Кліп реалізований  українською студією відео продакшн “SFrames”, з якою співак співпрацював у рамках роботи над кліпом на пісню "Мам" Андрія Кузьменка. Тоді композиція вперше зазвучала в італійському перекладі. Вона, до речі, також увійде до альбому “Гордий італієць”.  

Концерти, мандрівки по світу, нові знайомства, кохання. Все це надихнуло італійського співака на запис нових пісень. “Гордий італієць” насамперед звертається до тих, хто живе задля досягнення своєї мрії, тих, хто не зупиняється ні перед чим, навіть у складні часи, і тих, хто любить свою землю та відчуває гордість за свою націю.

Nessun commento:

Posta un commento